Naama Liany, concert – Delft

Naama Liany, concert - Delft

Wanneer

19 november 2017    
15:00 - 17:00

Evenement type

In UNA FOLÍA! presenteren zangeres Naama Liany en pianiste Tia Iskandar een recital van wilde passie en onmogelijke liefde.  Met muziek van Lorca, Rodrigo, Poulenc, Milhaud, Ravel en Montsalvatge.

Naama Liany is een veelbelovende, Israëlische mezzosopraan die haar studie in New York met succes afrondde. Zij trad daar onder meer op in de Carnegie Hall en het Everson Museum of Art. Zij won de Eerste Prijs bij de Buchman-Heiman Competition en heeft acht opeenvolgende jaren studiebeurzen ontvangen van de Ronen Foundation en de Shlomit Ben Zvi Foundation.

Vanuit haar huidige woonplaats Parijs nam zij deel aan een aantal Festivals in Europa, zoals het New Year’s Festival (Gstaad), het Clasicos En Alcala Clasicos Para Todos Festival (Madrid) en het De la Musique Avant Toute Chose Festival (Parijs). Als jonge soliste trad zij op in het Lyrique en Mer Music Festival (Belle Ile en Mer, Frankrijk). Later zong zij Mozarts mis in c-mineur in St. Germain En Laye.

Naama maakte deel uit van een selecte groep jonge zangers bij de Gstaad Vocal Academy (Menuhin Festival Gstaad) onder leiding van Cecilia Bartoli en Silvana Bazzoni. Zij werd een aantal jaren gecoacht door de recentelijk overleden maestro Alberto Zedda.
Momenteel zijn de legendarische mezzosopraan Viorica Cortez (Frankrijk) en Tamir Chasson (Nederland) haar zangcoaches.

UNA FOLÍA! is Naama’s tweede recital in Nederland.

Locatie: Synagoge Delft, Koornmarkt 12, Delft
Entree: Vanaf 6,80 euro (Kinderen tot 12 jaar en CJP)
Bestel hier kaarten!