Dé online community van Joods Nederland. 8 Heshvan 5779 · 17 oktober 2018
 
Boekpublicatie: Dina-Perla de Winter – Exodus uit de vuurtoren
Boekomslag Exodus uit de vuurtoren, Dina-Perla de Winter
Datum: 13-11-2017 - Hele dag

Op 13 november verschijnt het boek Exodus uit de vuurtoren. Dit is het eerste deel van de memoires Schaduw achter en gezicht naar de zon van Dina-Perla de Winter.

Dina Perla-Perla de Winter schrijft over geschiedenissen, die niet eerder in boekvorm zijn verschenen. In deel één: Exodus uit de vuurtoren is dat onder andere haar tijd op Het Cheider.

“Oprecht kan ik zeggen dat mensen verrast zullen zijn over de inhoud en dat ik voor het eerst volledig in het leven ga staan, als een soort coming out”, schrijft Dina-Perla de Winter in een persbericht.  Daarbij dienen de boeken als case voor het publieke debat. De thema’s zijn maatschappelijk gezien, te belangrijk en sluiten aan bij vrouwen vandaag de dag.

“Mijn missie heeft onder andere te maken met mechanismen binnen gemeenschappen, waar taboes en verschillende soorten machtsstructuren onderdeel van zijn, zuivering en met maatschappelijke verandering anno nu. Dit werk gaat ook over de huidige politieke discussie over wel of geen gescheiden onderwijs in Nederland.”

Het boek is onder meer te bestellen via AKO en Bruna.

 

Voer uw zoekopdracht in en druk op enter

X