Dé online community van Joods Nederland. 4 Av 5778 · 16 juli 2018
 
George en Eran lossen Wereldvrede op, theater – Hoofddorp
Datum: 13-02-2018 - 20:30 - 22:30

De muzikale conflictkomedie ‘George & Eran lossen Wereldvrede op – DE FINALE!’ is op landelijk tournee voor het slotstuk van deze trilogie.

De eerdere delen zijn bijna 250 keer uitgevoerd op podia in theaters en festivals in het binnen- en buitenland. Na een succesvolle serie optredens in juni 2016 op theaterfestival Oerol keren George en Eran terug het theater in en volgt nu in 2018 een afscheidstournee langs ruim 50 theaters verspreid over het hele land. De twee vrienden keren voor een laatste keer terug op het podium om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen.

De Finale
George ondernam een reis richting moederland en strandde in Lesbos waar hij elke dag honderden landgenoten aan zag spoelen in overvolle en beschadigde boten. Hij deed wat hij kon en droeg zoveel zijn schouders dragen konden. Eran trok vol goede moed naar Den Haag en ondernam een reis die hem leidde langs beleidsmakers en wetgevers. Via Brussel langs Parijs naar Berlijn om te praten met mensen die het verschil kunnen maken, om zo de vrede als dominoeffect over de wereld te verspreiden.

In dit slotstuk van hun bewierookte trilogie hebben zij de sleutel gevonden waarmee ze de poorten openen die naar Wereldvrede zullen leiden.

Over de makers:
George & Eran Producties is het theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël.
Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s in hun voorstellingen teruggebracht tot menselijke proporties. George & Eran lossen wereldvrede op! De Finale is een coproductie met Theater RAST, een intercultureel theatergezelschap onder leiding van Celil Toksöz en Saban Ol. Ook de eerdere samenwerkingen met George en Eran waren net zo succesvol.

Lokatie: Schouwburg De Meerse, Raadhuisplein 3, 2132 TZ Hoofddorp
Entree: 20 euro
Bestel hier kaarten!

 

Voer uw zoekopdracht in en druk op enter

X