Dé online community van Joods Nederland. 3 Shevat 5778 · 19 januari 2018
 
Masterclass communicatie voor Joodse jongeren
Datum: 05-03-2017 - 10:00 - 17:00

In de Joodse gemeenschap is een groeiende behoefte aan effectieve woordvoerders in de media. Daarom organiseert CIDI voor de tweede keer een masterclass communicatie voor jongeren (18-40 jaar) van Joodse komaf die al actief zijn binnen de gemeenschap en die bereid zijn hun mening over Israel en Joodse zaken publiekelijk te uiten.

Dit is een professionele, intensieve training. Je leert effectief communiceren, omgaan met de media én krijgt de nodige kennis mee. De training is bedoeld om Joodse jongeren klaar te stomen om de nieuwe boegbeelden van de gemeenschap te worden door ze voor te bereiden om effectief en zichtbaar deel te nemen aan discussies, debatten en besluitvorming.

De training
De masterclass heeft drie onderdelen: vaardigheidstrainingen, kennistrainingen en gastcolleges die meerdere aspecten van zowel de vaardigheden als de kennis raken.
De trainingen zullen gegeven worden door professionals uit de politiek, media en het bedrijfsleven.

Data
De masterclass communicatie bestaat uit 5 zondagen van 10:00 – 17:00 uur, afgewisseld in Den Haag en Amsterdam. De eerste training start op 5 maart. De trainingen daarna zijn op: 26 maart, 23 april, 21 mei en 18 juni.

Interesse?
Stuur een motivatiebrief waarin je beschrijft hoe je denkt dat jij een bijdrage kan leveren aan de Joodse gemeenschap en hoe deze training daarbij kan helpen.

Voorwaarden
Voor alle deelnemers geldt een eigen bijdrage van €100,-. Omdat de training zeer exclusief is, is het verplicht om alle sessies bij te wonen. We verwachten dat je je na de training actief zult uitspreken over Israël en Joodse zaken.

Aanmelden kan tot uiterlijk 29 januari
Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. De keuze van deelnemers en de precieze samenstelling van de trainingen wordt bepaald door een comité van specialisten. In de tweede week van februari wordt bekend gemaakt wie aan de training kan deelnemen.

Aanmeldingen kan je mailen naar Naomi Mestrum: [email protected] voor vragen kan je bellen met CIDI: 070-3646862.

 

Voer uw zoekopdracht in en druk op enter

X