JMW: ‘Mini’ dagtocht naar Madurodam

JMW: ‘Mini’ dagtocht naar Madurodam

Wanneer

12 oktober 2023    
00:00

Evenement type

Stap in de wereld van verwondering en ontdekking tijdens onze betoverende ‘mini’ dagtocht naar Madurodam! Op donderdagmiddag neemt JMW je mee naar de plek waar grootsheid in miniatuur tot leven komt.

Wij verzamelen op een centrale locatie, waar wij eerst een heerlijke lunch zullen nuttigen waarbij gezelligheid en goed gezelschap centraal staan.

Na de lunch betreden wij de wereld van de minutieus nagebouwde meesterwerken van Nederlandse architectuur en cultuur. Maar er is meer – wij duiken dieper in de fascinerende Joodse geschiedenis van dit park, waarbij wij extra stil staan bij het Joodse erfgoed in het park, waaronder de Portugese Synagoge in Amsterdam.
Voor deze mini dagtocht hebben wij een speciale “Joodse route” gemaakt die wij mee zullen geven aan de deelnemers. Deze route, mede samengesteld door de projectleider Joods Erfgoed en Identiteit, zal je door het park langs alle gebouwen met een Joodse achtergrond brengen met daarbij een korte toelichting. Joods erfgoed in heel Nederland, in slechts een paar uur!

Aanmelden
Stuur vóór 2 oktober 2023 een e-mail naar activiteiten@joodswelzijn.nl of bel ons op 088-1652200.

Ga naar de website van Madurodam.
Foto’s zijn van Madurodam

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt wordt door Maror.

Madurodam
Foto gemaakt door Madurodam