Dé online community van Joods Nederland. 4 Sivan 5777 · 29 mei 2017
 
Nieuwe tentoonstelling ‘Eten in oorlogstijd’
Datum: 15-10-2016 - Hele dag

Gloednieuw vanaf 15 oktober! Vijf bekende chef-koks namen de uitdaging van het Verzetsmuseum aan om een gerecht te creëren met ingrediënten uit de bezettingsjaren. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Edwin Florès, Julius Jaspers, Bobby Rust, Angélique Schmeinck en Pierre Wind.
Wat werd er gegeten tijdens die vijf jaar bezetting? Was het ongezond of viel dat eigenlijk wel mee? De nieuwe, hedendaagse tentoonstelling Eten in oorlogstijd geeft een verrassende kijk op deze periode en haakt in op de voedingstrends van deze tijd.

Vanaf 15 oktober 2016 t/m 28 mei 2017 elke dag te bezoeken in het Verzetsmuseum.

Kijk op de website voor openingstijden en toegangsprijzen.
https://www.verzetsmuseum.org/museum/nl/exposities/eten-in-oorlogstijd

 

Voer uw zoekopdracht in en druk op enter

X