Dé online community van Joods Nederland. 10 Tishri 5779 · 19 september 2018
 

Swipe voor meer nieuwsberichten
Jingles wordt Jewish Friends

Afgelopen week is www.Jewish-Friends.eu – de opvolger van Jingles – officieel live gegaan. Jewish-Friends blijft in de toekomst ook via www.jonet.nl bereikbaar.

Jewish Friends is een duidelijk antwoord op de behoefte onder zovelen in de Joodse gemeenschap om gelijkgestemden te ontmoeten. Jewish Friends is bestemd voor iedereen met een Joodse achtergrond, die op zoek is naar vriendschap of een relatie. Op Jewish Friends maak je nieuwe vrienden en ontmoet je oude bekenden. Jewish Friends start met ruim negenhonderd actieve profielhouders. Het in opdracht van JMW uitgevoerde demografische onderzoek uit 2009 heeft aangetoond dat in de Nederlands Joodse Gemeenschap tienduizenden zoekende zijn. Dat is twintig procent van de totale Joodse gemeenschap.

Ruim twee jaar is gewerkt aan de compleet nieuwe site die goed, veilig en gebruiksvriendelijk is. Voor de bouw is gebruik gemaakt van een betrouwbaar en stabiel platform dat ook na lancering voortdurend doorontwikkeld wordt. Jewish Friends is tegenwoordig een commercieel initiatief, nadat het in 2015 van JMW werd overgenomen. JMW zag Jingles niet langer als een kernactiviteit.

Jewish Friends wordt een betaalde site. Personen die betalen zijn serieuzer en actiever op een site. Wat blijft is de mogelijkheid van een gratis lidmaatschap. Echter met een gratis profiel is interactie met andere Jewish Friends onmogelijk. Een jaarabonnement met gebruikmaking van alle functionaliteiten kost € 69,99. In vergelijking tot andere betaalde Joodse dating- en vriendschapssites is dat ronduit goedkoop. Betalen kan via een simpele en veilige Payment Service Provider ‘Mollie’ op tal van manieren. Om de aanzienlijke investeringen die gemoeid zijn met de bouw van de nieuwe veilige site te kunnen bekostigen, is het invoeren van een betaald abonnement noodzakelijk.

Jewish Friends wordt internationaal en is tweetalig. Daarbij richt de site zich in eerste instantie op de ons omringende landen. De naamsverandering is doorgevoerd om de site vindbaarder en aantrekkelijker te maken. De bedoeling is om in korte tijd veel buitenlandse profielhouders van ons omringende landen aan te trekken. Schakelen van een Engels- naar Nederlandstalig profiel of omgekeerd is eenvoudig.

Als welkomstgeschenk krijgen abonnees met een actief profiel, of abonnees die voorheen een actief profiel hadden een gratis lidmaatschap voor een maand.

Jewish Friends gaat met regelmaat en tenminste twee keer per jaar bijeenkomsten organiseren voor de doelgroep, eventueel in samenwerking met andere organisaties. 

Voer uw zoekopdracht in en druk op enter

X