Concert in de Muziekkamer – Leo Smit Stichting, A’dam

Concert in de Muziekkamer - Leo Smit Stichting, A'dam

Wanneer

24 september 2023    
16:00 - 17:30

Evenement type

Op 24 september vindt er in de Muziekkamer een bijzondere gebeurtenis plaats. De familie Kroeze schenkt een olieverfschilderij, gemaakt door Theo Kroeze, met een afbeelding van Dick Kattenburg, aan de Leo Smit Stichting. In de Muziekkamer zal werk van Theo Kroeze te zien zijn en een aantal foto’s van Dick Kattenburg en Theo samen.

‘s Middags vinden er twee concerten plaats, om 14.00 uur en om 16.00 uur. Voor het laatste zijn nog kaarten vrij.

Er zal muziek van Dick Kattenburg klinken, uitgevoerd door jonge musici. Delphine Palumbo (16) en David Kooi (14), leerlingen van de Academie voor Muzikaal Talent, voeren quatre-mains pianowerken van Dick Kattenburg uit. Violisten Nata Roinishvili en Valentine Blangé, (masterstudenten van het Conservatorium van Amsterdam) zullen de swingende Escapades van Dick Kattenburg spelen, gevolgd door het Duettino Pastorale van Marius Flothuis (geschreven in 1944 in Concentratiekamp Oranienburg) en de wervelende Duo’s van Geza Frid.

Entree 20 euro
reserveren: secretariaat@leosmit.nl

Na ontvangst van uw email en betaling krijgt u van ons een bevestiging dat uw plaats gereserveerd is. Is een concert volgeboekt, dan hoort u van ons en bieden wij u een plaats in een dan nog niet volgeboekt concert. Betalingen graag op rekeningnummer: NL45 TRIO 0781 4311 31 t.n.v. Leo Smit Stichting o.v.v. concert 24 september.