JMW: Natuurwandeling en fotoworkshop met professionele fotograaf

JMW: Natuurwandeling en fotoworkshop met professionele fotograaf

Op zondag 17 maart neemt professioneel fotograaf Chaim van JMW u graag mee voor een natuurwandeling met fotoworkshop in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug (max. 6 km.). Hiervoor heeft u alleen een mobiele telefoon met camerafunctie nodig.

We laten ons hierbij inspireren door het mythische verhaal van Rabbi Nachman over de gouden vogel, wat u hopelijk een verrassende blik op uw Joodse identiteit biedt.

Bent u goed ter been, kunt u goed met een smartphone omgaan, heeft u een Joodse achtergrond, en wilt u tijdens deze natuurwandeling en fotoworkshop uw Joodse identiteit verder ontdekken?

Meld u dan aan via de website van JMW, we zien u graag op zondag 17 maart!

Over de fotograaf: De dag wordt georganiseerd en begeleid door professioneel fotograaf en beeldend kunstenaar Matt Chaim de Groot. Hij heeft 25 jaar ervaring als docent aan de FotoAcademie in Amsterdam en vertegenwoordigt GoMulan Gallery Amsterdam. Tijdens de natuurwandeling wordt hij ondersteund door assistent Birgit Matschullat, fotografe en beeldend kunstenaar en docente aan Kunstonderwijs ATC in Hilversum.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 14 maart via Eventgoose. Voor meer informatie mailt u naar activiteiten@joodswelzijn.nl, of belt u tel. 088-1652200. Na aanmelding ontvangt u de specifieke locatie en meer informatie over het programma, de wandeltocht en het verhaal van Rabbi Nachman.

In 2022 heeft JMW een convenant ondertekend met het ministerie van VWS voor een vindbaar en toereikend ondersteuningsaanbod voor de generatie van kinderen van een oorlogsoverlevende. Wilt u weten wat JMW voor u kan doen als kind van een oorlogsoverlevende?

Voor iedereen met een Joodse achtergrond en/of partner.

JMW: Natuurwandeling en fotoworkshop met professionele fotograaf op zondag 17 maart