JMW: Kleine figuren, grote emoties: Theatervoorstelling ‘Kamp’

JMW: Kleine figuren, grote emoties: Theatervoorstelling ‘Kamp’

Theatergroep Hotel Modern komt in Delft met de aangrijpende voorstelling ‘Kamp’. JMW nodigt u graag uit om samen met ons deze indrukwekkende voorstelling te bekijken. Tijdens de voorstelling worden de verschrikkelijke gebeurtenissen van Auschwitz verteld door een enorme maquette met duizenden kleine handgemaakte poppen die het gehele podium vult. De acteurs betrekken het publiek op een unieke manier omdat zij door middel van mini-camera’s ooggetuigen worden van de verschikkingen die zich daar afspeelde.

Indrukwekkend en waarachtig spel met duizend onbeholpen poppetjes
De Volkskrant

Na de intense voorstelling volgt een nabespreking, onder begeleiding van een maatschappelijk werker van JMW, waarin iedereen in een veilige omgeving met elkaar in gesprek kan gaan.

Een bijeenkomst speciaal voor de tweede generatie, maar iedereen is welkom.

Aanmelden
Een kaartje kopen kan via Eventgoose, maar je kan ook een e-mail sturen naar activiteiten@joodswelzijn.nl of ons bellen op 088-1652200. Kosten bedragen €15,-.

In 2022 heeft JMW een convenant ondertekend met het Ministerie van VWS voor een vindbaar en toereikend ondersteuningsaanbod voor de tweede generatie. Wil je weten wat JMW voor jou kan doen als kind van oorlogsoverlevende?

Voor iedereen met een Joodse achtergrond en/of partner.