Shoshanna de Goede

had zich hier graag voorgesteld met een ronkende opsomming van eclatante successen en indrukwekkende carrière moves, maar een zekere eerbied voor de werkelijke loop der dingen staat dat helaas niet toe. Na de School voor Journalistiek maakte De Goede (1975) als freelance journalist reportages en achtergrondverhalen voor AD Magazine en Psychologie Magazine, de GeldZaken-pagina voor Panorama en meer dan honderd grote portret-interviews voor het NIW. Na een jaar reizen door Afrika ging ze aan de slag als copywriter bij arbeidsmarktcommunicatiebureau STEAM.

Momenteel bezint ze zich op een nieuw avontuur als zelfstandig copywriter waarbij ze ondernemers helpt om hun diensten te verkopen met catchy copy en overtuigende e-mails. De Goede groeide op in Noord-Brabant waar haar vader een de Liberaal Joodse Gemeente (LJG) Brabant stichtte. Als tiener en twintiger was ze actief bij Haboniem en Moos. Inmiddels woont ze in Amsterdam met haar drie zonen. De Goede schrijft tweemaandelijks een column voor Jonet.nl over haar Joodse besognes en andere zaken die raakvlak hebben met haar beleving van het Jodendom.

Spreken de columns van Shoshanna de Goede u aan? Wilt u meer lezen van haar hand? Schrijf u dan in voor haar nieuwsbrief die twee keer per maand in uw mailbox verschijnt..!