Nigella Lawson zweert decolleté af

Afbeelding met tekst: Om dubieuze claims te voorkomen is deze afbeelding verwijderd.

Nigella Lawson, de populaire Britse tv-kok van Joodse komaf, heeft het helemaal gehad met strakke topjes en een laag decolleté. In plaats daarvan gaf ze deze week de voorkeur aan een broekpak – kleding die over het algemeen als feministisch en geëmancipeerd wordt gezien. Op de rode loper van een mode- en cultuurfestival Stylist Live in Londen, zaterdag, liet ze haar nieuwe look zien:

Nigella Lawson in haar nieuwe broekpak
Nigella Lawson in haar nieuwe broekpak

Voorheen blonk Lawson (55) dus uit in strakke topjes, vaak met decolletés. Niet alleen vrouwen keken daarom graag naar haar kookprogramma’s. Door critici werd vaak gesproken van ‘food porn’. Haar broekpak werd deze week van onderen aangevuld met suede schoenen. Tijdens het evenement werd ze geïnterviewd over haar nieuwe stijlkeuze. “Mijn nieuwe kledingkeuze geeft me meer zelfvertrouwen”, zei ze tegen een zaal vol vrouwen. “Al mijn kookboeken horen bij perioden in mijn leven. Momenteel ben ik 55 en ook dit past bij me.”

Een paar jaar geleden kwam Lawson in het nieuws door haar toenmalige vriend Charles Saatchi, die haar boos bij de keel greep. Beelden daarvan kwamen in de media en gingen de wereld over. Later raakte ze in opspraak wegens een conflict met haar oud-assistente en wegens mogelijk gebruik van harddrugs. Vooralsnog lijken die tijden ver weg, want Lawson is er weer bovenop en lijkt ook haar drugsgebruik onder controle te hebben. Haar nieuwste kookboek heeft inmiddels veel publiciteit gehad.

Categorie:

Home » Cultuur » Showbizz » Nigella Lawson zweert decolleté af