Antisemitische campagne tegen Dianne Feinstein

Dianne Feinstein
wiki

Een geautomatiseerd telefoonsysteem, een zogenaamde ‘robocall’ voert campagne tegen de Democratische Senator Dianne Feinstein met antisemitische uitlatingen en roept de mensen die gebeld worden op om haar tegenstander te stemmen, een neonazi die kandidaat is voor de Republikeinen.

Het bandje dat de gebelden te horen krijgen duurt negentig seconden en noemt Feinstein een ‘Joodse landverrader’ en ‘een Israëlische burger die pretendeert een Amerikaan te zijn’. De neonazi Patrick Little staat achttien procent lager in de peilingen dan Feinstein, die al meer dan vier termijnen in de Senaat zit en een alom gerespecteerd politica is.

Het automatische telefoontje vervolgt: “Om Amerika te bevrijden van Joodse landverraders als Dianne Feinstein, stem op Patrick Little als federaal Senator voor Californië. Hij is een patriot, een veteraan van de Amerikaanse Mariniers en hij heeft gezworen een einde te maken aan de Joodse overheersing van Amerika, om te beginnen met Dianne Feinstein, een Israëlisch burger die pretendeert een Amerikaan te zijn terwijl zij geld aanneemt van haar echte land, Israël, en onze kinderen daar ook nog voor laat sterven.” Verder wordt er gezegd: “Hij zal alle natie-vernielende Joden uit ons land weg krijgen.”

Little beweerde tegen de San Francisco Chronicle dat hij niets van het bestaan van het telefoontje wist. Maar hij veroordeelde de boodschap niet en zei tegen die krant: “Laat me de leugen zien en ik zal overwegen om het te veroordelen.” In de automatische telefoonboodschap wordt gezegd dat deze wordt gesponsord door ‘The Road to Power’, een onbekende podcast die zichzelf beschrijft als ‘blank-nationalistisch anti-joods’ volgens de Right Wing Watch website.

Bron: JTA

Categorie:

Home » Nieuws » Antisemitische campagne tegen Dianne Feinstein