DJ Tomer Maizner komt naar Amsterdam

Jewalicious (beeld: IJAR)
Jewalicious (beeld: IJAR)

DJ’s uit Nederland en Israël komen 11 januari naar de Escape in Amsterdam, waar ze draaien op het dancefeest Jewalicious. Het gaat alweer om de zevende editie van het event voor Joodse jongeren. Voor het eerst in jaren wordt het feest weer door het IJAR-bestuur georganiseerd. Het thema is ‘Amsterdam meets Tel Aviv’.

Het wordt een speciale editie, omdat onder anderen DJ Tomer Maizner zal optreden. Hij is een van de bekendste DJ’s van Israël en draait veelal in de dance scene van Tel Aviv. Daarnaast geven de Nederlandse DJ’s Keyson en Johnny Kashle$$ acte de présence. Vorig jaar werd Jewalicious druk bezocht en ook dit jaar hoopt het bestuur op veel belangstelling. 

Studentenvereniging IJAR is sinds kort weer wat actiever geworden. Zo organiseert de club maandelijks in een ander Amsterdams café een borrel. Ook is IJAR begonnen met de IJAR Mensa. Dit zijn studentenmaaltijden die om de twee weken georganiseerd worden. Het is op dit moment de enige kosjere mensa van Amsterdam. Wie op de hoogte gehouden wil worden van de activiteiten, kan op de site van IJAR terecht. Ook zijn daar kaartjes voor Jewalicious te koop.

Beeldmerk Jonet.nl.Waardeert u dit artikel?

Donatie
Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa, Maestro
 
Kies uw betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie of een hoger bedrag doneren? Ga naar jonet.nl/doneren

Categorie:

Home » Nieuws » DJ Tomer Maizner komt naar Amsterdam