Joodse schoonfamilie houdt Ivanka Trump trendy

Afbeelding met tekst: Om dubieuze claims te voorkomen is deze afbeelding verwijderd.

Ivanka Trump, de dochter van de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump, weet haar uiterlijk up to date te houden dankzij haar Joodse schoonfamilie. Dit meldt het blad Vanity Fair. “Iedereen weet dat ze een Trump is en blijft. Ze werkt zelfs voor het familiebedrijf”, zo zegt een anonieme bron, die dichtbij de Trumps staat tegen het blad. “Maar dat betekent niet dat ze in haar doen en laten voor honderd procent op haar vader lijkt. Ze is een unieke, eigen persoon en wil net als andere mensen daarop beoordeeld worden.”

Hoe dan ook is en blijft Trump een onderdeel van de familie. In 2009 sloeg ze echter een andere weg in door Joods uit te komen. Ze koos voor de orthodoxie en trouwde met jaar Joodse man Jared Kushner. Het paar heeft momenteel twee kinderen. Eerder verklaarde ze in het magazine Vogue dat ze een mix is tussen modern en traditioneel. “Ik dank dit aan het Jodendom. Het creëert een fantastisch uiterlijk voor mij en mijn gezin”, aldus Ivanka Trump. Ze staat achter haar vaders nominatie voor de presidentskandidatuur voor de Republikeinse partij.

In de afgelopen weken stal Donald Trump de show in de campagne voor de Republikeinse voorverkiezingen. Hij deed dit middels rake uitspraken over onder andere migratie en vrouwen. Onder de rechts-populistische achterban doet Trump het goed. Momenteel leidt hij in de peilingen van de Republikeinen, die dit jaar maar liefst zeventien kandidaten hebben voor de nominatie. Dochter Ivanka zegt zich niet te willen bemoeien met de uitspraken van haar vader, maar zette zich toch wel voor hem in [dv].

Categorie:

Home » Cultuur » Showbizz » Joodse schoonfamilie houdt Ivanka Trump trendy