Kardashian zet Jeruzalem op z’n kop

Afbeelding met tekst: Om dubieuze claims te voorkomen is deze afbeelding verwijderd.

Celebritypersoonlijkheid Kim Kardashian en haar man Kanye West zijn met hun kindje naar Israël gegaan. Een bezoek aan de burgemeester van Jeruzalem levert tumult op.

Het sterrenkoppel ging een hapje eten met de Jeruzalemse burgemeester Nir Barkat in een niet-kosjer restaurant in de Israëlische hoofdstad. Later werden er foto’s van de ontmoeting gepresenteerd, waar de Israëlische media uitgebreid over berichtten. De orthodoxe site Kikar.co.il wist Kardashian echter weg te shoppen door de bon van de eindafrekening over haar heen te plakken. Vrouwen mogen niet worden afgebeeld op deze site. West en Barkat zijn op de foto nog wel te zien. Een rel was geboren.

De echte reden voor de komst van het paar was de doop van hun dochtertje North West in de Armeense kerk van Jeruzalem. Kardashians voorouders komen uit Armenië en daarom stond ze erop dat haar baby werd gedoopt in Jeruzalem. Het tweetal liep, omringd door Armeense priesters, door de oude stad van Jeruzalem. Eerder al waren zij vijf dagen in Armenie geweest om daar de volkerenmoord op de Armeniërs van 1915 te herdenken. De zus van Kardashian, Khloé Kardashian, was ook bij het bezoek aan Yerevan aanwezig.

Kim Kardashian werd beroemd als real life celebrity in de tv-serie The Kardashians, waarin zij en haar zussen de hoofdrol speelden. Ook poseert ze regelmatig schaars gekleed voor fotografen. Kanye West is rapper. Het koppel kreeg een paar jaar geleden een relatie en trad in het huwelijksbootje. Vorig jaar werd hun eerste kindje North West geboren. Het is onbekend of ze nog een tweede kind willen. In Amerika komen Kardashian en West geregeld in de media vanwege hun publieke optredens en gedrag [bl].

Beeldmerk Jonet.nl.Waardeert u dit artikel?

Donatie
Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa, Maestro
 
Kies uw betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie of een hoger bedrag doneren? Ga naar jonet.nl/doneren

Categorie:

Home » Cultuur » Showbizz » Kardashian zet Jeruzalem op z’n kop