La Bloemen geeft concert voor kinderen met hartaandoening

Afbeelding met tekst: Om dubieuze claims te voorkomen is deze afbeelding verwijderd.

Karin Bloemen en haar friends geven vanavond een groot concert in Paradiso om geld op te halen voor Save a Child’s Heart (SACH). Deze Israëlische hulporganisatie probeert zoveel mogelijk kinderen met een hartafwijking te helpen. De organisatie is actief in 48 ontwikkelingslanden en laat de zieke kinderen over komen naar het Wolfson Medical Center in het Israëlische Holon. Bloemen was onlangs in Israël en bezocht daar het ziekenhuis in Holon. Na haar bezoek zei ze spontaan ‘ja’ tegen de Nederlandse tak van SACH om kosteloos een benefietconcert te geven.  

Het optreden van Karin Bloemen & Friends wordt opgeluisterd door andere bekende artiesten zoals Leona Philippo, Rami Kleinstein, DJ Sacha Pardovitch, de Arabische zangeres Miriam Toukan en Sharon Wins. Bloemen zal de avond presenteren en gaat een mooie balade niet uit de weg. Er zijn nog kaarten vrij voor dit unieke concert. De organisatie hoopt meer dan 10.000 euro op te halen. Een operatie van een kind kost namelijk 10.000 euro. Met dat geld kan dus een jong leven worden gered.

Tot nu toe hebben de artsen in het ziekenhuis van Holon meer dan drieduizend kinderen kunnen helpen uit  Afrika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Ook kinderen uit verschillende landen in het Midden-Oosten zoals Syrië, Irak, Jordanië en Marokko zijn gered. Verder is vijftig procent van de kinderen die worden geholpen van Palestijnse komaf. Het motto van SACH is dan ook dat ieder kind, ongeacht het land van herkomst, geloof, ras, geslacht of financiële situatie, recht heeft  op dezelfde medische zorg (dus ook landen die geen vrede met Israël hebben gesloten). 

Het concert begint om 20.00 uur in Paradiso. Meer informatie vindt u op de agenda van Jonet.

Categorie:

Home » Cultuur » Showbizz » La Bloemen geeft concert voor kinderen met hartaandoening