Britney Spears en Madonna overwegen concert in Israël

Afbeelding met tekst: Om dubieuze claims te voorkomen is deze afbeelding verwijderd.

Het lijkt erop dat 2016 een hete pop-zomer wordt in Tel Aviv, nu de gesprekken met Britney Spears over een concert volgens het dagblad Yedidoth Achronot serieuze vormen beginnen aan te nemen. Voor de eerste keer in haar carrière zal de ‘Princess of Pop’ dan live in Israël te zien en te horen zijn. Maar dat is nog niet alles. Ook de ‘Queen of Pop’, Madonna, lijkt Israëlische concertplannen te hebben.

Volgens bronnen in de muziekindustrie zijn tenminste drie Israëlische productiepartijen in onderhandeling met het management van Britney Spears, die bezig is een Europese promotietour voor haar volgende album op poten te zetten. Naar verwachting is binnenkort het nieuws van een contract te verachten, waarmee volgens ingewijden 2,5 miljoen dollar gemoeid is. De Britse popster Robbie Williams kwam afgelopen mei naar Israël voor ongeveer 1,5 miljoen dollar en de Amerikaanse rapper Kanye West incasseerde voor zijn optreden 800.000 dollar. Als het bedrag voor Britney Spears klopt, dan zou dat betekenen dat een concert naar verwachting 40.000 liefhebbers zal aantrekken.

Madonna startte haar wereldtour al op 9 september in Montreal. Haar vorige tour, MDNA, begon in mei 2012 in Israël en werd met een opbrengst van 305 miljoen dollar in 88 concerten een ongekend commercieel succes.

Categorie:

Home » Cultuur » Showbizz » Britney Spears en Madonna overwegen concert in Israël