B’nai B’rith Chanukah Concert 2020 hier integraal terug te zien

Het jaarlijkse B’nai B’rith Loge Hilleel Chanukah Concert kon dit jaar vanwege corona niet doorgaan in het Koninklijk Concertgebouw en het RAI Theater. In plaats daarvan werd het concert alsnog opgevoerd in de Uilenburgersjoel. Van daaruit werd het zondagavond live en gratis uitgezonden op Jonet.nl en YouTube, zij het natuurlijk zonder publiek. U kunt het concert hieronder terugbekijken. Volgens de organisatie waren 5.046 apparaten ingeschakeld op dit concert. Naar schatting waren er tussen de 10.000 en 15.000 kijkers.

Voor de zesde keer op rij was er zondagvond een ‘sfeervol en grandioos muzikaal feestje’ dat werd aangeboden door de Stichting Chanukah Concert en partner B’nai B’rith. Met het Maestro Jules Orkest onder leiding van dirigent Jules van Hessen. The Three Dutch Cantors, waaronder Sacha van Ravenswade en Ken Gould zullen optreden samen met enkele andere solisten en jong talent uit Joods Nederland. Bekijk de livetream op ook via deze link. Dit concert werd mede mogelijk gemaakt dankzij Cefina en de Joodse Gemeente Amsterdam.

Lees meer:
B’nai B’rith Chanukah Concert 2020 gaat gratis online via Jonet.nl en YouTube
“We willen Joods Nederland niet teleurstellen. Het is Chanoeka, iedereen zit in kleine kring thuis en mensen hebben behoefte aan een leuke afleiding. Dankzij de Joodse Gemeente Amsterdam en Cefina kunnen we het livestreamen en gratis aanbieden aan Joods Nederland. En nu we het op Youtube en Jonet.nl gaan plaatsen, mag heel Nederland – de wereld! – meegenieten. Dat is in lijn met de gedachte van Chanoeka: licht verspreiden in de duisternis,” aldus medeorganisator David Serphos.

Categorie: |

Home » Nieuws » B’nai B’rith Chanukah Concert 2020 hier integraal terug te zien