Dé online community van Joods Nederland. 11 Sivan 5778 · 25 mei 2018
 

Swipe voor meer nieuwsberichten
Joodse Ivanka Trump niet bij Paasfeest Trump

Was dochter Ivanka Trump afwezig op het grote Paasfeest van president Donald Trump omdat ze Joods is? Dat vroeg CNN-verslaggever John Berman zich hardop af tijdens het verslaan van de gebeurtenis in de tuin van het Witte Huis. Andere leden van de first family zoals zoon Barron en echtgenote Melania waren wel van de partij. Ook dochter Tiffany, het vierde kind van Trump, werd gespot op het gras. Daar genoten honderden kinderen van het staatshoofd en de paashaas.

Het medium The Newsbusters uitte kritiek op Berman en verweet hem een complottheorie over Joden. Ook Ivanka Trump’s man Jared Kushner was niet aanwezig en dat maakte de theorie van de verslaggever volgens dit medium compleet. Uiteindelijk wist de nieuwssite Politico.com te melden dat Kushner en zijn vrouw aan het skiën waren in de Canadese wintersportplaats Whistler. Het was de tweede keer in een jaar tijd dat het echtpaar op ski-vakantie kon gaan. Ze hebben het volgens kenners erg druk gehad.

Overigens was de zogeheten Easter Egg Roll van president Trump een groot succes. Ieder jaar nodigt het staatshoofd van de VS kinderen uit om met hem, zijn vrouw, kinderen en de paashaas eieren te zoeken in de tuin van het Witte Huis. Van te voren dacht men dat het Trump niet zou lukken om de harten van de kleintjes te veroveren, zoals president Barack Obama in het verleden ieder jaar deed. Niets bleek minder waar. Trump maakte contact met de kinderen en viel duidelijk bij hen in de smaak. De president is inmiddels opa van acht kleinkinderen. Zijn jongste kind Barron Trump is twaalf jaar oud. Echtgenote Melania Trump organiseerde de Roll. 

Voer uw zoekopdracht in en druk op enter

X