Dé online community van Joods Nederland. 6 Heshvan 5779 · 15 oktober 2018
 

Swipe voor meer nieuwsberichten
Karlie Kloss trouwt met broer Kushner

Model Karlie Kloss stapt na zes jaar daten in het huwelijksbootje met Joshua Kushner, de broer van president Trumps schoonzoon en topadviseur Jared Kushner. Kloss is wel eerst uitgekomen, zo luidt het, om in de orthodox-Joodse familie te kunnen trouwen. Ze werd een paar weken geleden ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Ze deed vrij snel de gioer en zal binnenkort met hem trouwen. Kloss is 25 jaar oud en wordt de schoonzus van Ivanka Trump, die eveneens uitkwam.

Mogelijk zal Kloss iets uit te leggen hebben wanneer ze het Witte Huis bezoekt, want in 2016 was ze vooraanstaande supporter van de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton. Ook nam ze deel aan de Women’s March, die een dag na Trumps inauguratie in Washington DC gehouden werd. Toen nog ‘vriend’ Joshua liep mee in het protest, dat in DC zeker 500.000 Amerikanen op de been bracht. Hoe dan ook zou haar verstandhouding met Ivanka Trump en Jared Kushner hartelijk zijn, zo melden Amerikaanse media.

In 2012 ontmoetten Kloss en Kushner elkaar, en een jaar later maakten ze hun relatie bekend. Op Instagram lieten ze hun romantische momenten aan het grote publiek zien, waaronder vakantiefoto’s van een reis naar Myanmar – voorheen Birma. In 2014 werd het koppel voor het eerst op straat gezien in New York en later in het jaar gingen ze samen op reis naar Chili. Andere reizen volgen, onder meer naar Italië. In het voorjaar van 2018 volgde een reis naar Israël en Jordanië. 

Voer uw zoekopdracht in en druk op enter

X