Maccabi Nederland opent luchtbrug met hulpgoederen voor Israël

Maccabi NL, luchtbrug voor Israël (Maccabi Nederland)

Maccabi Nederland heeft met spoed een professionele actie gelanceerd om grote hoeveelheden essentiële goederen naar de frontlinies in Israël te sturen. Alle spullen worden rechtstreeks vanaf Schiphol geleverd aan de vrijwilligersorganisatie Brothers And Sisters in Arms Israël. Maccabi Nederland: ‘Dit is geen moment om toe te kijken. Dit is het moment om te handelen’.

Kwaliteitscheck

‘Onze aanpak is direct en efficiënt: We kopen de goederen rechtstreeks van fabrikanten en groothandels en sturen deze na een grondige kwaliteitscheck onmiddellijk naar Israël. Geen tijdverspilling, geen onnodige kosten’, schrijft de Joodse sport en vrijetijdsclub in een bericht aan Jonet.nl. ‘We vragen om actie. Uw bijdrage is essentieel om de goederen die nu wachten in fabrieken te financieren en snel te verzenden. Elke seconde telt.’

Situatie wacht niet

Voor de actie is een speciale website gebouwd. Op Luchtbrugforlife.nl kunnen mensen doneren om de aankoop en het transport van goederen voor Israël mogelijk te maken. Binnenkort zal de site worden uitgebreid met specifiekere donatie mogelijk. Maar de situatie wacht niet, aldus Maccabi Nederland. ‘En daarom is uw directe financiële bijdrage nu cruciaal. Morgen gaat de eerste zending pallets met de meest urgente goederen al naar Israël’.

Hart voor Israël

Maccabi Nederland roept iedereen op die een hart heeft voor Israël, vrijheid, vrede en democratie, om mee te doen. ‘Laat zien dat Israël niet alleen staat in deze strijd. Laat zien dat Nederland zich inzet voor vrede, hoop en medemenselijkheid. Doe nu een donatie, uw donatie maakt echt het verschil. Het verschil maken we samen.’ Storten op de rekening van de club kan ook via NL78 ABNA 0247925918, onder vermelding van ‘Luchtbrug Initiatief 2023’.

Eerste dozen met goederen naar Israël (beeld: Maccabi Nederland)

Beeldmerk Jonet.nl.Waardeert u dit artikel?

Donatie
Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa, Maestro
 
Kies uw betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie of een hoger bedrag doneren? Ga naar jonet.nl/doneren

Categorie: |

Home » Nieuws » Maccabi Nederland opent luchtbrug met hulpgoederen voor Israël