Freilich koopt Hamas.be en linkt die door naar IDF-site

Michael Freilich (courtesy)

Het Belgische Kamerlid Michael Freilich (N-VA) heeft een internetdomein gekocht van Hamas en het laten doorplaatsen naar een site van het Israëlische leger (IDF). Wie op deze site van de terreurclub komt, wordt meteen doorgeleidt naar de Engelstalige IDF-site.

Hamas.be

Toen Freilich erachter kwam dat het Hamas-internetdomein in zijn land leeg was, besloot hij het te kopen. Wie nu op internet naar Hamas.be zoekt word onmiddellijk doorgestuurd naar het de officiële Israëlische website van IDF, in het Engels. “Nadat ik de vele anti-Israëlische pro-Hamas-protesten in Europa had gezien, en helaas ook in mijn land, merkte ik dat de site www.hamas.be nog steeds beschikbaar was,” zegt de N-VA-politicus van Joodse komaf tegen de Jerusalem Post.

IDF-nieuwssite

Freilich besloot om ‘onmiddellijk het domein van de site ging kopen, om er zeker van te zijn dat geen enkele pro-Hamas-activist in dit land besluit om inzichtelijke en verkeerde informatie te verkrijgen’. “Ik registreerde de site en het eerste wat ik deed was hem doorverwijzen naar de IDF-site. Dus op dit moment wordt iedereen die deze site bezoekt, doorverwezen naar de IDF-nieuwssite.”

‘Israël komt achter je aan’

“Iedereen die Hamas wil steunen, moet weten: Israël komt achter je aan,” aldus Freilich. “Het Israëlische leger komt achter je aan en zal je van de kaart vegen. Ik wil dat de aanhangers van Hamas in dit land ook weten dat Belgische politici, vooral die van mijn partij, achter Israël staan ​​en dat ook op verschillende momenten hebben gezegd.”

Beeldmerk Jonet.nl.Waardeert u dit artikel?

Donatie
Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa, Maestro
 
Kies uw betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie of een hoger bedrag doneren? Ga naar jonet.nl/doneren

Categorie: |

Home » Nieuws » België » Freilich koopt Hamas.be en linkt die door naar IDF-site