Max Moszkowicz schrijft biografie Thom Harinck – ‘Vechten Met Moszkowicz’

YouTube

Jonet-columnist Max Moszkowicz is weer terug van weggeweest met zijn podcast ‘Vechten met Moszkowicz’, waarin hij gesprekken aangaat met bekende en minder bekende Nederlanders. Onlangs nam hij een interview op met Thom Harinck, een van de bekendste coaches uit de kickbokswereld, die veel Nederlanders toppers heeft getraind, zoals Badr Hari en Peter Aerts. Tijdens de opname maakten de twee groot nieuws bekend: Moszkowicz schrijft momenteel een geautoriseerde biografie van Harinck. Het gesprek werd uitgezonden op Goodlife Radio.

“Deze man heeft zoveel betekend voor de vechtsport in Nederland, dat hij een boek verdient,” zegt Moszkowicz tegen Jonet.nl. ‘Maar daarnaast heeft hij ook nog eens een zeer rijk en avontuurlijk leven geleid vol pieken, maar ook boordenvol tragiek. Je kan het boek in het najaar van 2021 verwachten.” Het boekwerk komt uit bij Just Publishers en is dus nog in de maak. Desondanks sloegen Moszkowicz en Harink aan het ‘sparren’ tijdens Vechten met Moszkowicz, waaronder over ‘Lady Kaka’. Beluister het interview hier:


Lees ook:
Heb mijn verloren familie weer gevonden! – column Max Moszkowicz

‘Vanaf het eerste moment dat ik als 23-jarige de skyline van Manhattan zag opdoemen door het raam van de taxi die mij voor het eerst in mijn leven naar het hart van ‘The big Apple’ reed, wist ik dat New York mijn tweede thuis zou worden. Enkele momenten later gleden de machtige wolkenkrabbers door het raam voorbij en beleefde ik een onverklaarbaar gevoel van thuiskomen…’

Categorie: |

Home » Nieuws » Max Moszkowicz schrijft biografie Thom Harinck – ‘Vechten Met Moszkowicz’