Scarlett Johansson best betaalde actrice van 2019

Johansson
wiki

Het gaat goed met actrice Scarlett Johannsson. Op dit moment mag zij zich de best betaalde actrice van 2019 noemen. In dit kalenderjaar verdiende de Amerikaanse van Joodse komaf zeker 56 miljoen dollar met haar optredens. Volgens Forbes is het aan haar onderhandelingstactieken te danken dat ze zoveel geld verdient. Johansson schittert op het witte doen in films van Marvel, het productiehuis dat veel superhelden-films produceert. Ze werd bekend bij het grote publiek door de films Girl with a Pearl Earring en Lost in Translation (2003-2004).

Onder andere voor haar rol in de komende film ‘Black Widow’ verdient Johansson maar liefst 35 miljoen dollar. Tegelijkertijd speelt ze mee in de film ‘Avengers: Endgame’, een Hollywoodproductie ter waarde van 2,8 miljard dollar. Johansson verdiende met deze film zeker 15,5 miljoen dollar. In de top-10 van best verdienende actrices in 2019 tot nu toe wordt ze gevolgd door Sofia Vergara (44,1 miljoen dollar), Reese Witherspoon (35 miljoen dollar), Nicole Kidman (34 miljoen dollar) en Jennifer Aniston (28 miljoen dollar). Bij de mannen is het Dwane Johnson. Die heeft sinds januari 89,9 miljoen dollar binnengeharkt.

Scarlett Johansson werd begin jaren 2000 bekend door haar optredens in films als Girl with a Pearl Earring en Lost in Translation. In de jaren daarna wist ze de opwaartse spiraal niet vol te houden. Sinds een paar jaar is Johansson weer echt terug op het witte doek. Ze speelt vooral in actiefilms, waaronder Captain Americaen The Avengers. Ze groeide op in de Bronx in New York en heeft een Joodse achtergrond.

Lees ook:
Actrice Johansson in tranen om vermoorde familie

Scarlett Johansson wist al dat haar familie van moeders kant afkomstig was uit Oost-Europa, maar veel meer wist zij niet over haar Joodse voorouders. Johansson was te gast in het programma ‘Finding Your Roots’ van de niet-commerciële Amerikaanse omroep PBS. Daar hoorde ze voor het eerst details over het lot van die kant van haar familie. Toen ze hoorde wat er met hen was gebeurd tijdens de Sjoa, barstte zij in tranen uit.

Beeldmerk Jonet.nl.Waardeert u dit artikel?

Donatie
Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa, Maestro
 
Kies uw betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie of een hoger bedrag doneren? Ga naar jonet.nl/doneren

Categorie: | |

Home » Nieuws » Scarlett Johansson best betaalde actrice van 2019