Tweede plaats voor innovatief Tel Aviv

Afbeelding met tekst: Om dubieuze claims te voorkomen is deze afbeelding verwijderd.

Tel Aviv slaagde er echter in het grote New York achter zich te houden, aldus de Wall Street Journal en Citigroup. De wedstrijd is georganiseerd in samenwerking met ULI, Urban Land Instituut. Totaal werden ruim 980.000 digitale stemmen uitgebracht.

Burgemeester Ron Huldai is trots op de tweede plaats voor Tel Aviv, dat de laatste jaren een internationale status heeft verworven als centrum van hoogstaande technologie. Huldai: “En daar zien we de resultaten van in de vorm van economische groei en de toename van investeringen in Tel Aviv.” Zijn stad stimuleert bedrijvigheid en innovatie. Een goed voorbeeld is het project waarmee de inwoners van de stad met behulp van digitale middelen toegang moeten krijgen tot de gemeentelijke dienst, te beginnen met gratis wifi in de hele stad.

De Stad van het Jaar-wedstrijd werd georganiseerd door de Wall Street Journal en Citigroup in samenwerking met het Urban Land Instituut, een non profit organisatie die good practises verzamelt, onder andere op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening, economische groei, onderwijs en technologie en onderzoek [MW].

Bron: Israel Hayom

Categorie:

Home » Nieuws » Tweede plaats voor innovatief Tel Aviv