Vechten met Moszkowicz – PODCAST – in gesprek met Roland Kahn

Youtube

Columnist en documentairemaker Max Moszkowicz maakt sinds enige tijd een eigen podcast. In het afgelopen seizoen ontving hij vele interessante gasten, waaronder journalist Frits Barend, filmregisseur Eddy Terstall en tv-maker Sinan Can. Deze zomer herhalen we de beste podcasts op Jonet.nl. In deze aflevering interviewt hij Roland Kahn, een bekende ondernemer van Joodse komaf.

Max Moszkowicz is documentairemaker, columnist en heeft een eigen podcast. Ook wordt hij met regelmaat gevraagd voor het inspreken van voice-over stemmen en is hij een liefhebber van kickboksen. Moszkowicz heeft een Joodse achtergrond en is nazaat van de beroemde advocaat Max Moszkowicz sr.

Lees ook:
Ik ben een Kooperberg! – column Max Moszkowicz.

Wellicht weet je het nog, drie jaar geleden kwam mijn eerste grote mensen-documentaire ‘Wij Moszkowicz’ uit. Zes jaar lang dompelde ik me onder in de meeste pijnlijke maar ook mooie momenten in het bestaan van mijzelf en dat van mijn vader Robert Moszkowicz.
Het maakproces werkte verhelderend, therapeutisch en structurerend voor mijn verwarde ziel en verslavingsgevoelige inborst.

Beeldmerk Jonet.nl.Waardeert u dit artikel?

Donatie
Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa, Maestro
 
Kies uw betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie of een hoger bedrag doneren? Ga naar jonet.nl/doneren

Categorie: |

Home » Nieuws » Vechten met Moszkowicz – PODCAST – in gesprek met Roland Kahn