Vechten met Moszkowicz – PODCAST – in gesprek met Eddy Terstall

YouTube

Columnist en documentairemaker Max Moszkowicz maakt sinds enige tijd een eigen podcast. In het afgelopen seizoen ontving hij vele interessante gasten, waaronder journalist Frits Barend, filmregisseur Eddy Terstall en tv-maker Sinan Can. Deze zomer herhalen we de beste podcasts op Jonet.nl. In deze aflevering interviewt hij Eddy Terstall, filmmaker en regisseur, en een van de prominenten van Vrij Links.

Max Moszkowicz is documentairemaker, columnist en heeft een eigen podcast. Ook wordt hij met regelmaat gevraagd voor het inspreken van voice-over stemmen en is hij een liefhebber van kickboksen. Moszkowicz heeft een Joodse achtergrond en is nazaat van de beroemde advocaat Max Moszkowicz sr.

Lees ook:
Ik ben een Kooperberg! – column Max Moszkowicz

Wellicht weet je het nog, drie jaar geleden kwam mijn eerste grote mensen-documentaire ‘Wij Moszkowicz’ uit. Zes jaar lang dompelde ik me onder in de meeste pijnlijke maar ook mooie momenten in het bestaan van mijzelf en dat van mijn vader Robert Moszkowicz.Het maakproces werkte verhelderend, therapeutisch en structurerend voor mijn verwarde ziel en verslavingsgevoelige inborst.

Categorie: |

Home » Nieuws » Vechten met Moszkowicz – PODCAST – in gesprek met Eddy Terstall