‘Luisteren naar gesmoes en gezoem in de zomer’ – ZoomZitz van de week

YouTube

Het is hartje zomer en de heren van ZoomZitz hebben weer een podcast opgenomen. Yair Eisenmann vertelt over zijn ervaringen rond het bezoek van de Amerikaanse president Joe Biden aan Israël. In Jeruzalem werden de wegen kort afgesloten als hij langskwam. Dat is deze zomer anders in Amsterdam-Buitenveldert, waar van alles afgesloten is vanwege werkzaamheden aan de ring A10-zuid, zo laat Ruben Vis weten. Samen met Ronnie Eisenmann blikken ze terug op de Maccabiade en vooruit op de vervroegde verkiezingen in Israël. Beluister de ZoomZitz hier:

Over ZoomZitz
ZoomZitz is een podcast vanuit een Joods perspectief, maar niet alleen over Joodse onderwerpen. Het programma wordt door Joodse makers gemaakt en staat stil bij de waan van de dag. De presentatie is in handen van advocaat Ronnie Eisenmann, NIK-secretaris Ruben Vis en voorzitter Jaïr Eisenmann van de Stichting Gilat. Iedere zondag nemen ze in een half uur tot drie kwartier het nieuws van de laatste week door. Hetzelfde geldt voor actuele ontwikkelingen in Joods Nederland en de Joodse wereld. De drie vrienden maken de podcast in hun vrije tijd, maar het is geen hobbyproject. Vis: “We willen het blijven doen zolang het leuk is.”

Luister ook:
‘Ayelet Shaked zou naar Nederland komen’ – ZoomZitz van de week

Het CIDI zou de Israëlische minister Shaked over de vloer krijgen, maar het bezoek ging niet door vanwege de politieke situatie in Israël, zo biecht Ronnie Eisenmann in ZoomZitz op. Met zijn broer Yair en goede vrien Ruben Vis nam hij weer een podcast op waarin ze de laatste ontwikkelingen in de Joodse wereld bespreken.

Categorie: |

Home » Nieuws » ‘Luisteren naar gesmoes en gezoem in de zomer’ – ZoomZitz van de week