Culinair

Home » Cultuur » Culinair » Pagina 5
Kosjer nasjen: tafelzuur…!

Kosjer nasjen: tafelzuur…!

Kosjere cateraar Roland Vos en culinair liefhebber Raya Lichansky proeven vier soorten Joodse tafelzuren. Wat vinden ze ervan en wat is hun top-4?

Kosjer nasjen: Wijn…!

Kosjer nasjen: Wijn…!

In de rubriek Kosjer Nasjen proeven cateraar Roland Vos en wijnexpert Nicolaas Klei drie kosjere wijnen. Hoe smaken ze en wat maakt wijn kosjer?

Kosjer nasjen: IJsjes…!

Kosjer nasjen: IJsjes…!

Het ijs van Professor Grushnabel is door de proevers van de Jonet-rubriek ‘Kosjer nasjen’ uitgeroepen tot het beste kosjere ijsje van dit moment.

Kosjer nasjen: Hummus…!

Kosjer nasjen: Hummus…!

Kosjere cateraar Roland Vos en redacteur Raya Lichansky (Crescas-nieuwsbrief) proeven hummus in het museumcafé van het JHM. Wat is hier Joods aan en welke smaakt het lekkerst?

Zoetekauwen keuren koosjere snoepjes

Zoetekauwen keuren koosjere snoepjes

Het snoep van Goody Good Stuff is koosjer, maar is het ook lekker? Jonet vroeg het aan twee experts. Zij keuren de koosjere zoetwaren uit Amerika goed. ‘Ze hebben een bite’.